CrossFit-Teens

Snart dags för ett nytt år av Teens. I år blir inga större förändringar utan vi kommer fortsätta i samma anda som förra året. Därför kommer vi fortsätta ge våra teens så bra förutsättningar som möjligt att utvecklas genom att erbjuda 2 dedikerade träningspass enbart för dem.

Vår målsättning är att bygga upp en härlig community av teens och hela tiden utveckla vårt teensconcept. Se detta som en investering för era barn att lära sig utveckla sin motorik, styrka och kordination på ett säkert och bra sätt. 

Vårterminen: Start: Söndagen den 21/1 kl 10:00 - 11:30 

Tider: 

  • Söndagar kl 10:00 - 11:30 
  • Onsdagar kl 16:20 - 17:20

Ålder: 12-17 år

Pris: 2000 kr/Termin

Dessa grupperna är väldigt populära så först till kvarn men ni som gått våra tidigare teensgrupper har företräde. Ny som gammal kan du anmäla dig till denna grupp. Coach Daniel kommer möta er på alla nivåer.

Vad är CrossFit Teens: Högintensiv träning där man blandar gymnastiska moment, styrka, uthållighet, koordination o lek i allt och ett. Målet med CrossFit är att alla kan vara med, oavsett vad. CrossFit är ett väldigt bra komplement till dig som redan utövar en sport eller aktivitet, men det fungerar toppen för dig som bara vill köra ren CrossFit träning.

Varmt välkomna med din anmälan! Hoppas vi ses!


Vid frågor kontakta: ?
linnecrossfit@gmail.com

Alexander: 0735181120

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Barnets namn

Här skriver du barnets namn.

Sjukdom/Skador/Allergier

Här kan du fylla i om barnet ni anmält har någon sjukdom, skada eller allergi vi bör veta om (eJ obligatoriskt).