CrossFit-Teens

Dags för ett nytt år av Teens. Vi har vi ändrat lite i år. För att kunna ge våra teens så bra förutsättningar som möjligt att utvecklas och öka kvaliteten kommer vi fortsätta med att erbjuda 2 dedikerade träningspass enbart för dem. Skillnaden i år är att man kan köpa ett pass i veckan för 2000 kr (hel termin) eller 2 pass i veckan för 2500 kr (hel termin). Det går även likt förra året köpa ett terminskort för 1 pass i veckan och lägga till 200 kr/mån för fri träning på alla pass, open gym samt få tillgång till vår PT-app med ett färdigt utformat styrkepass i veckan de kan utföra på egen hand.  (Går enbart skaffa om man går vår teensgrupp) 

Vår målsättning är att bygga upp en härlig community av teens och hela tiden utveckla vårt teensconcept. Se detta som en investering för era barn att lära sig utveckla sin motorik, styrka och kordination på ett säkert och bra sätt. 

Vårterminen; Start: Söndagen den 5/2 kl 10:00 - 11:30 eller Onsdagen 8/2 kl 16:20. 

  • 1 pass i veckan. terminskort feb - juni: Investering i era barn: 2000:- 

  • 2 pass i veckan. terminskort feb - juni: Investering i era barn: 2500:-

Ålder: 11-16 år

Dessa grupperna är väldigt populära så först till kvarn men ni som gått våra tidigare teensgrupper har företräde. Ny som gammal kan du anmäla dig till denna grupp. Coach Daniel kommer möta er på alla nivåer.

Vad är CrossFit Teens: Högintensiv träning där man blandar gymnastiska moment, styrka, uthållighet, koordination o lek i allt och ett. Målet med CrossFit är att alla kan vara med, oavsett vad. CrossFit är ett väldigt bra komplement till dig som redan utövar en sport eller aktivitet, men det fungerar toppen för dig som bara vill köra ren CrossFit träning.

Varmt välkomna med din anmälan! Hoppas vi ses!


Vid frågor kontakta: ?
linnecrossfit@gmail.com

 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Barnets namn

Här skriver du barnets namn.

Sjukdom/Skador/Allergier

Här kan du fylla i om barnet ni anmält har någon sjukdom, skada eller allergi vi bör veta om (eJ obligatoriskt).